Änglarna i Halmstad

Änglar ... finns de? Ja, i allra högsta grad. För de finns på ortopeden i Halmstad, där jag gjorde min ryggoperation den 10 april. När man väl kommit så långt som till förberedelserna inför operationen med narkos och allt så möts man av "änglar från himmelriket". Hade man känt någon form av oro så blir den som bortblåst vid mötet med personalen som alla är så vänliga, hjälpsamma och proffsiga. Och som alla har ett enda mål, att patienten ska känna sig lugn och trygg i deras händer.
Efter operationen kommer så uppvaket där man lite förvånad tittar upp och undrar om det hela redan är över. Och där personalen med sina varma leenden i samma stund upplyser om att allt har gått bra.
Väl uppe på avdelningen (81) tar annan personal vid som, även de, är "änglar från himmelriket" och som gör allt för att man ska känna sig välkommen, ompysslad och trygg med situationen. När nattpersonalen sedan inför natten presenterar sig förstår man genast att man fortfarande  är i "änglars" händer, och att de kommmer att göra allt för att natten ska bli så smärtfri, lugn och rogivande som möjligt.
Så ett stort och varmt TACK till all underbar personal på ortopeden i Halmstad. Och givetvis det största tacket till JOHN PAK, min trevlige och skicklige operatör

Nu tänker jag sitta där på min "tron" och bara kommendera min käre make som för tillfället får utföra alla sysslor i hemmet. Jag kommer alltså att, för en tid, vara befriad från matlagning, städning, tvätt och allehanda göromål i hemmet. Ett sådant tillfälle får man bara inte missa. Nej, här gäller det att utnyttja situationen så långt det går. För tusan vet när man får en ny chans.

SJÄLEN MÅSTE MÅ BRA FÖR ATT KROPPEN SKA LÄKAS

En riktigt trevlig påsk önskar jag Er alla!
Barbro
 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Arne Mårtensson » Träna bör man, annars.....:  ”Hej Barbro. Kul att du börjat träna, det har jag hållit på med i hela mitt liv. ..”

  • Ann-Christin » Träna bör man, annars.....:  ”Det var väldigt flitigt! Jag tränar också styrketräning på gym, men är inte så f..”

  • Lars Holmqvist » Min barndoms stad:  ”Tack Barbro för din goa berättelse om min barn- o ungdoms stad Sollefteå! Mina ..”

  • Anna Johansson » Till minne av en vän:  ”❤️”

  • Camilla Sjögren » Till minne av en vän:  ”Så fint du skriver om min mamma. Hon ville och önskade sig att alla skulle vara ..”

Bloggarkiv